About

austamaler.jpg

”Når jeg maler, finder jeg ro”

Jeg er dansk/islandsk kunster. Jeg er inspireret af de islandske dyr og den kompromisløse natur, der slet ikke tager hensyn til de mennesker, der bor på øen. I Island skinner solen ikke altid – og i vinterhalvåret dominerer mørket. Naturen er fuld af kontraster, og for mig er Island fuldstændigt enestående i kraft af dette. Jeg er tiltrukket af den helt særlige energi, vulkanøen besidder, og den danner for mig associationer til det menneskelige sind, hvor der heller ikke altid er lys at finde, og hvor glæde og ro sommetider kan være fordunklet af mørke og blæst.

Jeg maler på lærrede og papir med akryl. Jeg arbejder også med tryk, hvor jeg giver mine malerier et nyt grafisk liv, ved at lave dem til plakater. På nogle af mine kunst tryk arbejder jeg med double exposure, hvor jeg bruger mine malerier og fotos fra de bedste fotografer, til at skabe et unikt og eventyrligt udtryk. Jeg arbejder hele tiden på at udvikle flere nye designs.  Mine plakater i er A3 og A2 i høj kvalitet 180g. mat papir.

Tak til alle jer det køber min kunst og støtter mig på denne rejse! 

Du kan følge mig på facebook: Art By Austa Lea. Der kan du følge med i min process, og være med til diverse konkurrencer om at vinde et gratis billede eller print i ny og næ.