Art By Austa Lea i "VILDHEKS"

Nu kan min kunst ses på det store lærred i den nye store eventyrsfilm Vildheks. Jeg takker Good Company Films for tilliden og et godt samarbejde. Det var en spændende opgave og mine malerier og kunstprints passer perfekt ind i det smukke mystiske univers.

FEELING ICELAND

UDSTILLING

Drevet af sindets dunkle kroge og den vilde islandske naturs overnaturlige karakter, udstiller kunstneren Austa Lea nu på Den Islandske Ambassade.

"FEELING ICELAND" er Austa Leas første solo-udstiling. De detaljeret og farverige malerier bærer præg af den unge kunsters rødder i Island. Udstillingen løber indtil årsskiftet 2016/17.

Tak til den Islandske Ambassade for det flotte arrengement. Ambassadør: Benedikt Jóhansson Handels og Kulturkonsulent: Stefanía Kristín Bjarnadóttir. 

static1.squarespace-1.jpg
static1.squarespace-2.jpg

PIL spillede live til ferniseringen på Den Islandske Ambassade. PIL er moniker til 23-årige Telma Pil, der eksperimenterer og udtrykker sig i den elektroniske musikgenre: fra rå til organiske lydlandskaber. PIL er progressive beats, pulserende synths og et lettere ubeskedent strejf af bas med en døsig og dragende vokal i front, alt sammen pakket ind i et atmosfærisk lydunivers af uforudsigelse detaljer, der tilsammen danner den røde tråd i PILs kunstneriske udtryk. Følg med i PIL´s univers her Soundcloud og Facebook.